Romanian PC Forum Sabitech Media - web design, gazduire web, promovare, seo, logo design si branding


Go Back   Romanian PC Forum > Hardware > Intel

Intel Placi de baza si procesoare.


Reply
 
Thread Tools
Old 29.06.2012, 20:47   #1
flashboy
RPC Gold Member
 
flashboy's Avatar
 
Join Date: 18.08.2011
Location: ROMANIA
Posts: 1,624
Thanks: 990
Thanked 1,103 Times in 690 Posts
Send a message via Yahoo to flashboy
Thumbs up Configurare sistem Intel Ivy Brige 2012

Am avut o zi libera saptamana asta si am reusit in sfarsit sa merg la magazin sa cumpar cateva piese pt UPGRAD-ul meu la vechiul PC.

Detin un sistem vechi montat in 2007 cu un AMD Atlon 3800, 2GB RAM, video ATI 6790(nou dar montat in el), MB ASUS 780 PRO.

Desi doresc de mai bine de o luna sa cumpar un sistem nou pe care l-am si pus aici pe forum la semnatura, ei bine , eu cand am ajuns la magazin m-am "sucit" adica m-am razgandit si am cumparat urmatoarele piese :

- MB ASUS P8Z77 V, Intel IB 3570K si 2X4 GB 1600Mh RAM.

Nu am mai avut bani si pt un SSD de la OCZ pe care il doream de mult timp. Asa ca il folosesc pe cel vechi ce merge foarte prost acuma si face sunete ciudate mai ales cu noile componente.

Azi am scapat mai devreme de la munca si am avut timp sa-l montez si sa-i instalez si win7 pe 64bit nou.

Dupa ce am montat tot a incercat sa pornesc PC-ul si m-ia dat eroare (.

Placa de baza ASUS P8Z77 V este chiar superba. Are niste leduri instalate pe ea ce se aprind rosu in caz de gaseste erori sau defecte.

PROBLEME :

Astfel cand am observat ca nu buteaza cum trebuie am luat carticica si am cautat functiile fiecarui LED in parte.

Mi se aprinsese LED-ul de la memori , ce nu mergeau in DUAL MODE cum le-am montat .

M-am uitat putin pe lista cu memori suportata de placa de baza si modelul de-l am eu nu este. In schimb sunt cateva asemanatoare.

Am urmat instructiunile din manual si am montat decat o placuta de RAMI de 4 GB cu care functioneaza acuma.

Aceasta placa are un BIOS UEFI si inca nu sunt obisnuit cu acesta. O sa incerc sa fac ceva in curand astfel incat sa pot rezolva chestia asta din BIOS sau setari si sa nu trebuiasca sa schimb placutele de RAM.

O sa revin cu ceva prezentari si teste despre componente in momemtul in care o sa am timp sa stau de ele.

Momentan sunt sadisfacut de prestati dar ma tine in loc vechiul meu hard disc.
__________________
Cine vrea găsește soluții, cine nu, găsește scuze. - Justin Capra
Hardware: Intel Haswell Sistem Intel 2012 AMD ATI 6790 MB ASUS P8Z77 Fregvente memory RAM
Atene : Antene-3G Antene TV simple
flashboy is offline   Reply With Quote
Old 29.06.2012, 22:00   #2
Alin99
RPC Gold Member
 
Alin99's Avatar
 
Join Date: 12.11.2010
Location: somewhere in world
Posts: 4,503
Thanks: 5,625
Thanked 3,500 Times in 2,047 Posts
Default Re: Configurare sistem Intel Ivy Brige 2012

Placile asus sunt cele mai bune , cand cumperi memorii sau altceva ce doresti sa pui pe ea verifici compatibilitatea cu placa si nu....faptul ca...sunt asemanatoare cu ceea ce merge si va fi OK.....! sfatul meu este sa schimbi memoriile cu unele indicate si suportate de placa de baza , iar referitor la SSD nu se merita decat daca folosesti de la win7 in sus , in rest... felicitari pentru achizitie!
__________________
TOSHIBA LED TV 43" 4K
VU+SOLO2 , VU+SOLO4K , Prime focus 1.80m,offset 1.30m,offset 1.00m
Multifeed 42E,28.2E,19.2E,16E,13E,9E,1W,5W DiSEqC Multimode Switch 8in+1 EMP - Centauri
Alin99 is offline   Reply With Quote
Old 29.06.2012, 23:34   #3
AnbuBlack
*nix enthusiast
 
AnbuBlack's Avatar
 
Join Date: 20.04.2011
Location: 127.0.0.1
Posts: 3,981
Thanks: 4,677
Thanked 6,292 Times in 3,015 Posts
Default Re: Configurare sistem Intel Ivy Brige 2012

Flash sistemul este ok, totusi in loc de SSD eu as pune un HDD din seria enterprise, insa un singur lucru strica sistemul asta:Wind 7.
__________________
Doar Universul şi prostia umană sunt infinite, însă nu sunt sigur de primul. - Albert Einstein


_________________
Manuale:
_FreeBSD: FreeBSD Handbook | The Complete FreeBSD | Unix Toolbox | FAQ
_Arch GNU/Linux : ArchWiki
AnbuBlack is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to AnbuBlack For This Useful Post:
Alin99 (30.06.2012)
Old 30.06.2012, 17:12   #4
flashboy
RPC Gold Member
 
flashboy's Avatar
 
Join Date: 18.08.2011
Location: ROMANIA
Posts: 1,624
Thanks: 990
Thanked 1,103 Times in 690 Posts
Send a message via Yahoo to flashboy
Default Re: Configurare sistem Intel Ivy Brige 2012

@Anbublack - te-am mai auzit eu pe tine vorbind de configurarea asta enterprise la hard discuri dar nu am intales prea bine ce si cum .


Poti sa detaliezi putin???
__________________
Cine vrea găsește soluții, cine nu, găsește scuze. - Justin Capra
Hardware: Intel Haswell Sistem Intel 2012 AMD ATI 6790 MB ASUS P8Z77 Fregvente memory RAM
Atene : Antene-3G Antene TV simple
flashboy is offline   Reply With Quote
Old 30.06.2012, 18:35   #5
Alin99
RPC Gold Member
 
Alin99's Avatar
 
Join Date: 12.11.2010
Location: somewhere in world
Posts: 4,503
Thanks: 5,625
Thanked 3,500 Times in 2,047 Posts
Default Re: Configurare sistem Intel Ivy Brige 2012

Citeste aici:

http://www.rpc-forum.ro/showthread.p...ight=hard+disk
__________________
TOSHIBA LED TV 43" 4K
VU+SOLO2 , VU+SOLO4K , Prime focus 1.80m,offset 1.30m,offset 1.00m
Multifeed 42E,28.2E,19.2E,16E,13E,9E,1W,5W DiSEqC Multimode Switch 8in+1 EMP - Centauri
Alin99 is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Alin99 For This Useful Post:
AnbuBlack (30.06.2012)
Old 30.06.2012, 19:01   #6
flashboy
RPC Gold Member
 
flashboy's Avatar
 
Join Date: 18.08.2011
Location: ROMANIA
Posts: 1,624
Thanks: 990
Thanked 1,103 Times in 690 Posts
Send a message via Yahoo to flashboy
Default Re: Configurare sistem Intel Ivy Brige 2012

Mersi mult alin99 dar am citisem atunci threand-ul acela si raman tot la idea mea.

Pt aceasta configuratie o sa-mi iau un SSD OCZ vertex 4 de 128 GB si dupa aceia un hard disck extern de 1 TB pe USB 3 astfel incat sa beneficiez si de viteza si de capacitate mare.

Acest sistem trebuie sa-l am pt urmatori 3-4 ani si deci i-mi dau interesul sa cumpar piese pe care sa nu le regret mai tarziu.

Scopul acestui sistem este folosirea de MULTITASCKING , unde sistemul meu vechi se bloca mult si nu facea fata.

Practic multitascking-ul este viitorul si cea mai mare necesitate in ziua de azi.

Nu stiu daca o sa-l folosesc pt jocuri pt ca nu ma mai joc de mult un joc cu placerea de o data. Practic nu am timp de ele si nici pasiunea ce o aveam inainte. Dar cred ca super si pt jocuri.
__________________
Cine vrea găsește soluții, cine nu, găsește scuze. - Justin Capra
Hardware: Intel Haswell Sistem Intel 2012 AMD ATI 6790 MB ASUS P8Z77 Fregvente memory RAM
Atene : Antene-3G Antene TV simple
flashboy is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to flashboy For This Useful Post:
Alin99 (30.06.2012)
Old 02.07.2012, 20:43   #7
flashboy
RPC Gold Member
 
flashboy's Avatar
 
Join Date: 18.08.2011
Location: ROMANIA
Posts: 1,624
Thanks: 990
Thanked 1,103 Times in 690 Posts
Send a message via Yahoo to flashboy
Default Re: Configurare sistem Intel Ivy Brige 2012

Am gasit buba cu placutele RAM. Adica una din ea e defecta ( si deci trebuie sa le schimb. Sa vedem daca le schimba astia.

Maine seara o sa merg acolo la mag daca am timp sa le schimb.
__________________
Cine vrea găsește soluții, cine nu, găsește scuze. - Justin Capra
Hardware: Intel Haswell Sistem Intel 2012 AMD ATI 6790 MB ASUS P8Z77 Fregvente memory RAM
Atene : Antene-3G Antene TV simple
flashboy is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to flashboy For This Useful Post:
Alin99 (02.07.2012)
Old 02.07.2012, 22:34   #8
Alin99
RPC Gold Member
 
Alin99's Avatar
 
Join Date: 12.11.2010
Location: somewhere in world
Posts: 4,503
Thanks: 5,625
Thanked 3,500 Times in 2,047 Posts
Default Re: Configurare sistem Intel Ivy Brige 2012

Le schimba italienii fi fara grija, nu sunt ca romanii.
__________________
TOSHIBA LED TV 43" 4K
VU+SOLO2 , VU+SOLO4K , Prime focus 1.80m,offset 1.30m,offset 1.00m
Multifeed 42E,28.2E,19.2E,16E,13E,9E,1W,5W DiSEqC Multimode Switch 8in+1 EMP - Centauri
Alin99 is offline   Reply With Quote
Old 03.07.2012, 04:16   #9
Emanuelul
RPC Gold Member
 
Join Date: 30.08.2010
Location: Bucuresti
Age: 50
Posts: 889
Thanks: 129
Thanked 665 Times in 382 Posts
Default Re: Configurare sistem Intel Ivy Brige 2012

si romanii le schimba fara fite

am schimbat acum o saptamana la Sigmanet un RAM care mi se defectase dupa 2 luni!
RAMul defect si bonul cu garantia si in 2 minute mi-au dat altul in tzipla fara intrebari sau comentarii
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
Emanuelul is offline   Reply With Quote
Old 03.07.2012, 21:44   #10
flashboy
RPC Gold Member
 
flashboy's Avatar
 
Join Date: 18.08.2011
Location: ROMANIA
Posts: 1,624
Thanks: 990
Thanked 1,103 Times in 690 Posts
Send a message via Yahoo to flashboy
Default Re: Configurare sistem Intel Ivy Brige 2012

Astaseara am fost si am stat acolo pana cand le-au probat si mi le-au schimbat.

Ziceau sa ma duc in alta zi ca sa aiba ei timp sa le testeze dar nu i-am lasat ca nu mai am timp sa ma duc.

Pe cei noi iam instalat acum si merg bine.

Din pacate nu am mai cumparat si un hard disc pt ca sau ivit alte cheltuieli.

Asa ca nu pot face teste inca. Revin aici cand o sa am si SSD-ul si hard discul pt teste.
__________________
Cine vrea găsește soluții, cine nu, găsește scuze. - Justin Capra
Hardware: Intel Haswell Sistem Intel 2012 AMD ATI 6790 MB ASUS P8Z77 Fregvente memory RAM
Atene : Antene-3G Antene TV simple
flashboy is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to flashboy For This Useful Post:
Alin99 (03.07.2012)
Old 04.07.2012, 12:52   #11
bogdan
RPC Super Moderator
 
bogdan's Avatar
 
Join Date: 26.06.2010
Posts: 5,349
Thanks: 5,862
Thanked 7,861 Times in 3,997 Posts
Default Re: Configurare sistem Intel Ivy Brige 2012

Pai Flashboy, poti face ceva teste independente de HDD. La 8GB RAM poti crea un RAMdisk si sa operezi in el. Asa vei putea testa pe deplin puterea CPU si a restului memoriei fara a fi limitat de I/O pe disk.
In windows cred ca exista programe care sa-ti creeze un ramdisk, in linux se face foarte simplu:

Dai ca root:
Code:
mount -osize=2048m tmpfs /mnt/tmpfs -t tmpfs
2048m = 2GB in megabytes (de aici vine m; in fine, pui cat vrei tu... 1024m, etc ...)
Apoi poti pune date in /mnt/tmpfs; se comporta ca o partitie de disk, doar ca e in RAM, asadar ai viteza uriasa de acces. Oricum, daca faci o asemenea "partitie" de 2GB tot mai ramai cu 6GB RAM, deci e OK pt teste.
Ai grija sa nu stochezi date valoroase acolo; cand opresti PC-ul, datele "dispar" ca-s in memorie volatila, nu persistenta
Poti testa viteze de arhivare/dezarhivare din ramdisk, compresie audio, video, etc...


Uite alta chestie "sadica": un HDD facut din memorii RAM (pretul e astronomic...), capacitatea mica, dar viteza de acces e uriasa:
http://techreport.com/articles.x/16255

__________________
CHIAR Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
bogdan is offline   Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to bogdan For This Useful Post:
Alin99 (04.07.2012), AnbuBlack (04.07.2012), flashboy (04.07.2012), woot (28.02.2014)
Old 04.07.2012, 21:06   #12
flashboy
RPC Gold Member
 
flashboy's Avatar
 
Join Date: 18.08.2011
Location: ROMANIA
Posts: 1,624
Thanks: 990
Thanked 1,103 Times in 690 Posts
Send a message via Yahoo to flashboy
Default Re: Configurare sistem Intel Ivy Brige 2012

Mersi mult @bogdan pt sugestie dar nu merita .

Momentan merita toti cei 165 Euro SSD-ul OCZ VERTEX 128GB ce il doresc eu. Are 5 ani garantie cu un uz efectiv zilnic ce ajunge la circa 13 ani zi de zi.
Puteam sa-l cumpar ieri dar eream nervos din cauza RAM-ilor si azi sincer ma caiesc ( ca nu l-am luat.

Mai e super si ideia lu @ANBUBLACK cu un Segate de 1 TB modelul cu SATA 3 dar o sa-l cumpar dupa pt stocare de fisiere.

PRIMUL TEST :

Daca va mai amintiti DOCSTATION ALL in ONE ce am postat eu un threand pe aici pe forum despre ea, am folosito sa transfer 2 filme de pe hardul asta vechi din PC pe un SAMSUNG 1TB cel folosesc pt stocare, si am ramas "cu gura cascata" cand am vazut rata de transfer 119MB/sec viteza reala. Si tineti cont ca facea o operatie de citire si scriere. In cateva secunde cele doua filme ereau pe hardul instalat in ALL IN ONE DOC.

RAU :

Lactentele de la RAM-i sunt mai mari, adica 9-9-9..., si deci viteza de acces este mai lenta la inceput si deci trebuie sa astept ceva nitel chiar daca sunt 8 GB de RAM. Dar odata pornite se misca mult mai bine si mai repede in chesti mai mari si ce manca mai multe resurse.
__________________
Cine vrea găsește soluții, cine nu, găsește scuze. - Justin Capra
Hardware: Intel Haswell Sistem Intel 2012 AMD ATI 6790 MB ASUS P8Z77 Fregvente memory RAM
Atene : Antene-3G Antene TV simple
flashboy is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to flashboy For This Useful Post:
Alin99 (04.07.2012)
Old 04.07.2012, 21:39   #13
bogdan
RPC Super Moderator
 
bogdan's Avatar
 
Join Date: 26.06.2010
Posts: 5,349
Thanks: 5,862
Thanked 7,861 Times in 3,997 Posts
Default Re: Configurare sistem Intel Ivy Brige 2012

Pai nu flashboy, daca faci treaba aia cu ramdisk, nu-ti va ramane "activat" decat pana ii dai

Code:
umount /mnt/tmpfs
sau pana repornesti PC-ul; nu e o alocare "permanenta" de RAM ca ramdisk. Dar e OK ca sa faci ceva teste....

Cu latentele asa-i, cu cat creste generatia de DDR, cu atat cresc si latentele, dar sunt compensate de viteza mare a bus-ului, asadar e OK.

Dockstation-ul ala in care e HDD-ul extern de 1TB (Samsung parca) e pe USB 3 ?
__________________
CHIAR Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
bogdan is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to bogdan For This Useful Post:
Alin99 (04.07.2012)
Old 04.07.2012, 21:52   #14
flashboy
RPC Gold Member
 
flashboy's Avatar
 
Join Date: 18.08.2011
Location: ROMANIA
Posts: 1,624
Thanks: 990
Thanked 1,103 Times in 690 Posts
Send a message via Yahoo to flashboy
Default Re: Configurare sistem Intel Ivy Brige 2012

@bogdan Da este pe USB3 si abia ieri seara am remarcat intradevar cum merge el cu adevarat si sunt inebunit dupa videza aceasta de copiere.

O sa cumpar SSD-ul pt viteza si o sa folosesc DOCSTAION pt stocare pe un hard disc normal.

SSD-ul merge in jur de 400MB/sec in citire deci adio asteptari sa se incarce.
__________________
Cine vrea găsește soluții, cine nu, găsește scuze. - Justin Capra
Hardware: Intel Haswell Sistem Intel 2012 AMD ATI 6790 MB ASUS P8Z77 Fregvente memory RAM
Atene : Antene-3G Antene TV simple
flashboy is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to flashboy For This Useful Post:
Alin99 (04.07.2012)
Old 22.07.2012, 12:11   #15
flashboy
RPC Gold Member
 
flashboy's Avatar
 
Join Date: 18.08.2011
Location: ROMANIA
Posts: 1,624
Thanks: 990
Thanked 1,103 Times in 690 Posts
Send a message via Yahoo to flashboy
Default Re: Configurare sistem Intel Ivy Brige 2012

Azi am comandat SSD-ul si astept saptamana viitoare sa mi-l livreze acestia acasa pt ca la magazine pe care le stiu eu nu aveau asa ceva.

Noutatea esta ca am decis sa nu mai cumpar OCZ Vertex 4 128 Gb ce costa 165Euro in magazin si care nu erea disponibil , si am comandat la alt magazin onlin un CRUCIAL M4 120GB ce ma costa doar 102 Euro si care are prestati , cu ultimul firmware instalat , asemanatoare cu OCZ-ul.

O sa revin aici cu detali cand o sa-l instalez.
__________________
Cine vrea găsește soluții, cine nu, găsește scuze. - Justin Capra
Hardware: Intel Haswell Sistem Intel 2012 AMD ATI 6790 MB ASUS P8Z77 Fregvente memory RAM
Atene : Antene-3G Antene TV simple

Last edited by AnbuBlack; 22.07.2012 at 18:45.
flashboy is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to flashboy For This Useful Post:
AnbuBlack (22.07.2012)
Old 22.07.2012, 16:10   #16
kenzoboy
RPC Beginner
 
Join Date: 09.07.2012
Age: 29
Posts: 7
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Configurare sistem Intel Ivy Brige 2012

Quote:
Originally Posted by flashboy View Post
Azi am comandat SSD-ul si astept saptamana viitoare sa mi-l livreze acestia acasa pt ca la magazine pe care le stiu eu nu aveau asa ceva.

Noutatea esta ca am decis sa nu mai cumpar OCZ Vertex 4 128 Gb ce costa 165Euro in magazin si care nu erea disponibil , si am comandat la alt magazin onlin un CRUCIAL M4 120GB ce ma costa doar 102 Euro si care are prestati , cu ultimul firewel instalat , asemanatoare cu OCZ-ul.

O sa revin aici cu detali cand o sa-l instalez.
Sa ne spui si noua daca merita cumparat , pentru ca intentionez sami iau un SSD si nu stiu care este mai bun .
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
kenzoboy is offline   Reply With Quote
Old 22.07.2012, 16:59   #17
flashboy
RPC Gold Member
 
flashboy's Avatar
 
Join Date: 18.08.2011
Location: ROMANIA
Posts: 1,624
Thanks: 990
Thanked 1,103 Times in 690 Posts
Send a message via Yahoo to flashboy
Default Re: Configurare sistem Intel Ivy Brige 2012

Am cautat pe net multe comparati si bug-uri la aceste SSD-uri si am ajuns la concluzia ca acest SSD de la CRUCIAL ar fi cel mai bun ca pret-calitate dar pt asta trebuie instalat ultimul firmware versiunea 000f, pt a beneficia de toate avantajele acestui SSD.

Si Intel are SSD-uri la fel ca si CRUCIAL , dar modele acestora nu ating viteze de 550MB/sec in citire ca OCZ-urile. Dar OCZ-urile au probleme cu firmware -ul ce inca nu le-au rezolvat.

Totusi CRUCIAL M4 cu ultimul firmware instalat ajunge la circa 500MB/sec si isi pastreaza prestatiile.
Deci cel mai convenabil la pret-calitate ramane CRUCIAL M4 128GB.

Tre sa mai stiti despre SSD-uri si faptul ca viata acestora este determinat si de capacitatea acestora. Astfel un SSD de 60 GB o sa aiba o viata mai scurta decat unul de 128GB si asa mai departe. Asta datorita memoriilor folosite pt constructia acestora. Celule memoriilor se deterioreaza si astfel cu cat sunt mai multe cu atat mai bine.


Daca doriti o viteza mai mare, sa stiti ca este posibil, CUM?!?! simplu cam la aceeiasi bani puteti cumpara 2 SSD-uri de 60GB si le configurati in RAID 0. Astfel o sa aveti 2X 500MB/sec in citire cu aproximativ aceeasi bani. Aici va las pe voi sa alegeti daca aveti sau nu nevoie de asa ceva.
__________________
Cine vrea găsește soluții, cine nu, găsește scuze. - Justin Capra
Hardware: Intel Haswell Sistem Intel 2012 AMD ATI 6790 MB ASUS P8Z77 Fregvente memory RAM
Atene : Antene-3G Antene TV simple

Last edited by AnbuBlack; 22.07.2012 at 18:48. Reason: multe: ortografia, denumirea anumitor elemente. etc.
flashboy is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to flashboy For This Useful Post:
AnbuBlack (22.07.2012), XVanish (11.09.2012)
Old 11.09.2012, 18:51   #18
flashboy
RPC Gold Member
 
flashboy's Avatar
 
Join Date: 18.08.2011
Location: ROMANIA
Posts: 1,624
Thanks: 990
Thanked 1,103 Times in 690 Posts
Send a message via Yahoo to flashboy
Default Re: Configurare sistem Intel Ivy Brige 2012

Pt SSD trebuie sa vedeti testele lui @Xvanish care a cumparat un OCZ Vertex 4 de 128 Gb puse aici pe forum.

Eu am negocoat cu fratele meu ce avea un SAMSUNG de 1oooGB pe bufer de 32 MB si pe care l-am adaugat sistemului meu .
Ca prestati merge la 120MB/sec si in citire si in scriere si sunt multumit de el momentan. Nu face zgomot mare (abia se aude) si mere foarte bine la butare.

Deci sistemul meu pe viitori 5 ani este :
-MB ASUS P8Z77-V
-CPU Intel i5 3570K 3.4 GH
-RAM KINGSTON 2X4 GB DDR 3 1600Mh
-Videop ATI Shapphire 6790 1 Gb ram DDR5
-Sursa 630 WATT marca nu o stiu dar merge
-HDD Samsung 1 TB SATA 6
-DVD RW LG dual

Am testat Battelfild 3 la HIGH SETTINGS si nu face framuri de loc la o rezolutie de 1600 X 1050 cat tine monitorul.

Deci se merita bani investiti. Daca aveti nelamuriri lasati un mesaji aici si pt alt tip de siteme de configurat noi cei de pe forum v-om fi bucurosi sa va ajutam.

---------- Post added at 17:51 ---------- Previous post was at 17:49 ----------

Poate o sa schimb placa viideo in viitorul apropiad daca decid sa il folosesc pt jocuri , dar asta nu cred ca o sa fie de curand tinand cont ca nu pre ma joc.
__________________
Cine vrea găsește soluții, cine nu, găsește scuze. - Justin Capra
Hardware: Intel Haswell Sistem Intel 2012 AMD ATI 6790 MB ASUS P8Z77 Fregvente memory RAM
Atene : Antene-3G Antene TV simple
flashboy is offline   Reply With Quote
Old 11.09.2012, 23:19   #19
XVanish
RPC Administrator
 
XVanish's Avatar
 
Join Date: 03.06.2008
Location: Baia Mare
Age: 37
Posts: 5,964
Thanks: 3,655
Thanked 3,372 Times in 1,984 Posts
Send a message via Yahoo to XVanish Send a message via Skype™ to XVanish
Default Re: Configurare sistem Intel Ivy Brige 2012

Testele cu OCZ Vertex 4 128Gb ce le-am postat eu sunt pe SATA2, ca nu am momentan SATA3 deci transferul e limitat, nu ajuta la mult ca si termen de comparatie cu celelalte care sunt testate pe SATA3.
__________________
Internetul e distractie, nu pierde controlul!


Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
XVanish is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to XVanish For This Useful Post:
AnbuBlack (11.09.2012), flashboy (15.09.2012)
Old 15.09.2012, 20:27   #20
flashboy
RPC Gold Member
 
flashboy's Avatar
 
Join Date: 18.08.2011
Location: ROMANIA
Posts: 1,624
Thanks: 990
Thanked 1,103 Times in 690 Posts
Send a message via Yahoo to flashboy
Default Re: Configurare sistem Intel Ivy Brige 2012

Ok XVanish dar totusi ai aprecierile mele pt testele si probele facute.

Continua tot asa.
__________________
Cine vrea găsește soluții, cine nu, găsește scuze. - Justin Capra
Hardware: Intel Haswell Sistem Intel 2012 AMD ATI 6790 MB ASUS P8Z77 Fregvente memory RAM
Atene : Antene-3G Antene TV simple
flashboy is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to flashboy For This Useful Post:
XVanish (17.09.2012)
Reply

Bookmarks

Tags
sistem intel 3570k


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FreeNAS-Part I - Instalare si configurare AnbuBlack BSD-uri 24 01.08.2018 21:57
[VAND] Sistem Intel Core i3-550 3.2ghz , 4GB DDR3 1333MHZ , HDD 500GB WD, NOU/SIGILAT/GARANT gshop Hardware 0 17.05.2012 10:47
ajutor configurare router petricaiancu Windows 2 08.11.2011 13:59
configurare wireles valentin_florin Suport Tehnic 16 15.03.2010 06:29
Recomandare sistem Intel spany Intel 15 12.08.2008 18:45

 
Advertisement




camere foto digitale

aparate foto digitale


Partner Links
Sabitech Media - dezvoltare web, servicii media

RSP Forum - sateliti.info
Comunitate Satelitara






All times are GMT +2. The time now is 04:01.


Powered by vBulletin® - © Jelsoft Enterprises Ltd.
~ Copyright © 2007-2015 Romanian PC Forum ~
Toate drepturile rezervate

Romanian Sattelites Provider Wi-Fi Magazin