Romanian PC Forum Sabitech Media - web design, gazduire web, promovare, seo, logo design si branding


Go Back   Romanian PC Forum > Hardware > Dispozitive Mobile

Dispozitive Mobile Laptop-uri, PDA-uri, Smartphones si multe altele...


Reply
 
Thread Tools
Old 20.12.2016, 22:07   #1
sebisebi123
RPC Member
 
Join Date: 20.12.2016
Age: 19
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default Grand Theft auto V

Salutare! Am întâmpinat și eu o problema. Am un laptop Asus cu I7-6500u de 2.5ghz pana la 3.1ghz, 4gb ram și placa video dedicata nVidia 940m de 2gb. Ideea e următoarea. Eu mi-am instalat jocul și l-am lăsat la setările care le-a pus el. Și a mers totul perfect fără lag fără nimic pana acum câteva zile de când face lag. Pornesc jocul, merge cat merge și începe sa lag-uiasca.. Și nu numai pe GTV 5, ci și pe alte jocuri.. ce ar putea avea? Laptop-ul e luat ca nou și nu îl am de mult.
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
sebisebi123 is offline   Reply With Quote
Old 20.12.2016, 22:36   #2
AnbuBlack
*nix enthusiast
 
AnbuBlack's Avatar
 
Join Date: 20.04.2011
Location: 127.0.0.1
Posts: 3,858
Thanks: 4,604
Thanked 6,037 Times in 2,909 Posts
Default Re: Grand Theft auto V

Din cauza supraîncălziri îți face lag, mai ales că nu este un laptop construit pentru gameing, ci pentru multimedia. Cumpăra un stand/thermal pad poate reușești să-i mai scazi temperatura. Câte grade ai pe placa video/procesor în idle și câte ai când ești în joc?
__________________
Doar Universul şi prostia umană sunt infinite, însă nu sunt sigur de primul. - Albert Einstein


_________________
Manuale:
_FreeBSD: FreeBSD Handbook | The Complete FreeBSD | Unix Toolbox | FAQ
_Arch GNU/Linux : ArchWiki
AnbuBlack is online now   Reply With Quote
Old 21.12.2016, 19:57   #3
adulet
RPC Special Member
 
adulet's Avatar
 
Join Date: 18.12.2010
Location: Mangalia
Posts: 212
Thanks: 238
Thanked 113 Times in 77 Posts
Default Re: Grand Theft auto V

Mie îmi mai făcea PC-ul lag la jocuri din cauza antivirusului. Aveam Bitdefender, sacada groaznic în Max Payne 3. După ce am dezinstalat antivirusul, a rulat fără probleme jocul. Că probabil era altă problemă, iar dezinstalarea antivirusului a rezolvat-o, habarn nu am, cert este că a mers ok după. Poți încerca și asta, dacă soluția cu stand-ul nu dă roade.
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
adulet is offline   Reply With Quote
Old 21.12.2016, 20:36   #4
sebisebi123
RPC Member
 
Join Date: 20.12.2016
Age: 19
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default Re: Grand Theft auto V

Nu am instalat nici un antivirus, daca folosesc jocul fara fullscreen, nu mai face lag aproape deloc. Temperatura sta undeva la 60 grade celsius. Intre 58 si 61
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
sebisebi123 is offline   Reply With Quote
Old 21.12.2016, 20:41   #5
AnbuBlack
*nix enthusiast
 
AnbuBlack's Avatar
 
Join Date: 20.04.2011
Location: 127.0.0.1
Posts: 3,858
Thanks: 4,604
Thanked 6,037 Times in 2,909 Posts
Default Re: Grand Theft auto V

Quote:
Originally Posted by sebisebi123 View Post
Temperatura sta undeva la 60 grade celsius. Intre 58 si 61
Când ești în joc? sau în idle (atunci când nu folosești laptopul)?
__________________
Doar Universul şi prostia umană sunt infinite, însă nu sunt sigur de primul. - Albert Einstein


_________________
Manuale:
_FreeBSD: FreeBSD Handbook | The Complete FreeBSD | Unix Toolbox | FAQ
_Arch GNU/Linux : ArchWiki
AnbuBlack is online now   Reply With Quote
Old 21.12.2016, 20:42   #6
sebisebi123
RPC Member
 
Join Date: 20.12.2016
Age: 19
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default Re: Grand Theft auto V

Quote:
Originally Posted by AnbuBlack View Post
Când ești în joc? sau în idle (atunci când nu folosești laptopul)?
Cand folosesc jocul. Cand laptop-ul e in idle, sta la 40 grade
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
sebisebi123 is offline   Reply With Quote
Old 21.12.2016, 20:46   #7
AnbuBlack
*nix enthusiast
 
AnbuBlack's Avatar
 
Join Date: 20.04.2011
Location: 127.0.0.1
Posts: 3,858
Thanks: 4,604
Thanked 6,037 Times in 2,909 Posts
Default Re: Grand Theft auto V

Quote:
Originally Posted by sebisebi123 View Post
Cand folosesc jocul. Cand laptop-ul e in idle, sta la 40 grade
Temeratura asta este la procesor sau la placa video?!
__________________
Doar Universul şi prostia umană sunt infinite, însă nu sunt sigur de primul. - Albert Einstein


_________________
Manuale:
_FreeBSD: FreeBSD Handbook | The Complete FreeBSD | Unix Toolbox | FAQ
_Arch GNU/Linux : ArchWiki
AnbuBlack is online now   Reply With Quote
Old 21.12.2016, 20:48   #8
sebisebi123
RPC Member
 
Join Date: 20.12.2016
Age: 19
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default Re: Grand Theft auto V

Quote:
Originally Posted by AnbuBlack View Post
Temeratura asta este la procesor sau la placa video?!
Placa video.
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
sebisebi123 is offline   Reply With Quote
Old 21.12.2016, 20:53   #9
AnbuBlack
*nix enthusiast
 
AnbuBlack's Avatar
 
Join Date: 20.04.2011
Location: 127.0.0.1
Posts: 3,858
Thanks: 4,604
Thanked 6,037 Times in 2,909 Posts
Default Re: Grand Theft auto V

Dacă asta este temperatura pe placa video nu este mult. Ai încercat update la ultima versiue de driver, chiar și un beta?!
__________________
Doar Universul şi prostia umană sunt infinite, însă nu sunt sigur de primul. - Albert Einstein


_________________
Manuale:
_FreeBSD: FreeBSD Handbook | The Complete FreeBSD | Unix Toolbox | FAQ
_Arch GNU/Linux : ArchWiki
AnbuBlack is online now   Reply With Quote
Old 21.12.2016, 20:55   #10
sebisebi123
RPC Member
 
Join Date: 20.12.2016
Age: 19
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default Re: Grand Theft auto V

Quote:
Originally Posted by AnbuBlack View Post
Dacă asta este temperatura pe placa video nu este mult. Ai încercat update la ultima versiue de driver, chiar și un beta?!
Da, ieri i-am facut si upgrade la ultima versiune. Mi se pare foarte ciudat ca a mers perfect pana acum vreo cateva zile. Fara lag fara nimic, si a inceput acum. Poate fi problema si de la Windows?
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
sebisebi123 is offline   Reply With Quote
Old 21.12.2016, 21:25   #11
AnbuBlack
*nix enthusiast
 
AnbuBlack's Avatar
 
Join Date: 20.04.2011
Location: 127.0.0.1
Posts: 3,858
Thanks: 4,604
Thanked 6,037 Times in 2,909 Posts
Default Re: Grand Theft auto V

De la Windows poate fi doar dacă ai vreun virus; dar atunci ai avea lag tot timpul nu numai în joc. Mai așteaptă alte opinii, nefiind utilizator de M$ Windows de foarte mult timp chiar nu mai am alte idei.
__________________
Doar Universul şi prostia umană sunt infinite, însă nu sunt sigur de primul. - Albert Einstein


_________________
Manuale:
_FreeBSD: FreeBSD Handbook | The Complete FreeBSD | Unix Toolbox | FAQ
_Arch GNU/Linux : ArchWiki
AnbuBlack is online now   Reply With Quote
Old 21.12.2016, 21:46   #12
sebisebi123
RPC Member
 
Join Date: 20.12.2016
Age: 19
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default Re: Grand Theft auto V

Pai merge greut si windows-ul. Nu mereu, dar mai are perioade. Si uneori disk-ul imi sta 100%. Foloseste multa memorie Sysyem si Anti malware.
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
sebisebi123 is offline   Reply With Quote
Old 22.12.2016, 10:02   #13
EdY91
RPC Special Member
 
EdY91's Avatar
 
Join Date: 26.11.2014
Location: Somewhere in the Linux World
Age: 26
Posts: 265
Thanks: 231
Thanked 141 Times in 81 Posts
Default Re: Grand Theft auto V

GTA 5 iti merge aiurea pentru ca ai 4GB de ram, testat de mine pe 4GB de ram si merge bine sa zic 10 minute si dupa incepe sa mearga in suturi sa zic asa. Pentru ca jocu consuma multa memorie ram,incepe sa foloseasca swap-ul de pe hdd.

Iar la alte jocuri mai slabe daca tot la fel iti face inseamna ca ai ceva programe care iti stau deschise degeaba si iti ocupa din memoria ram.Si la fel incepe sa foloseasca swap-ul de pe hdd.

Daca te avantajeaza cu ceva modifica swap-ul de pe hdd, marestel.

Din ce am vazut cu riva tuner parca asa se cheama programu ala care iti afiseaza in joc detalii despre memorie,cpu,temperaturi si etc, windows-ul freaca hdd cu swap-ul de ii sar platanele.
__________________
sudo pacman -Rs windows && sudo pacman -S arch
[sudo] password for edy:
error: target not found: windows

EdY91 is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to EdY91 For This Useful Post:
adulet (22.12.2016)
Old 22.12.2016, 11:49   #14
sebisebi123
RPC Member
 
Join Date: 20.12.2016
Age: 19
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default Re: Grand Theft auto V

Cred ca ai dreptate. Dacă i-aș mai pune 4gb? Și urmează sa ii schimb și Windows-ul sa vad poate de asta. Cert e cca Ram-ul în mod normal fără jocuri pe el sta undeva la 1,8gb din 4gb
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
sebisebi123 is offline   Reply With Quote
Old 22.12.2016, 12:41   #15
EdY91
RPC Special Member
 
EdY91's Avatar
 
Join Date: 26.11.2014
Location: Somewhere in the Linux World
Age: 26
Posts: 265
Thanks: 231
Thanked 141 Times in 81 Posts
Default Re: Grand Theft auto V

1.8 GB e cam mult, dar nu cred ca ai numai windowsu fara nimic pe el, mai mult ca sigur ai aplicatii deschise in background.
__________________
sudo pacman -Rs windows && sudo pacman -S arch
[sudo] password for edy:
error: target not found: windows

EdY91 is offline   Reply With Quote
Old 22.12.2016, 16:26   #16
sebisebi123
RPC Member
 
Join Date: 20.12.2016
Age: 19
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default Re: Grand Theft auto V

Pai la asta ma gândesc și eu. O sa ii pun alt Windows sa încerc. Mulțumesc!
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
sebisebi123 is offline   Reply With Quote
Old 22.12.2016, 16:40   #17
AnbuBlack
*nix enthusiast
 
AnbuBlack's Avatar
 
Join Date: 20.04.2011
Location: 127.0.0.1
Posts: 3,858
Thanks: 4,604
Thanked 6,037 Times in 2,909 Posts
Default Re: Grand Theft auto V

Aplicațiile care rulează în background pot fi oprite din task manager, iar cele care pornesc la boot, pot fi oprite din acel menui de tweak (numai știu cum se cheamă exact) dar îl poți accesa rulând în meniul run: msconfig.
__________________
Doar Universul şi prostia umană sunt infinite, însă nu sunt sigur de primul. - Albert Einstein


_________________
Manuale:
_FreeBSD: FreeBSD Handbook | The Complete FreeBSD | Unix Toolbox | FAQ
_Arch GNU/Linux : ArchWiki
AnbuBlack is online now   Reply With Quote
Old 22.12.2016, 20:12   #18
sebisebi123
RPC Member
 
Join Date: 20.12.2016
Age: 19
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default Re: Grand Theft auto V

Quote:
Originally Posted by AnbuBlack View Post
Aplicațiile care rulează în background pot fi oprite din task manager, iar cele care pornesc la boot, pot fi oprite din acel menui de tweak (numai știu cum se cheamă exact) dar îl poți accesa rulând în meniul run: msconfig.
Am facut si asta. Tot degeaba. Si se misca greu si in windows. Stau destul de mult sa deschid un program. Sta mult pana intra in task manager, sta mult pana deschit run etc.. Eu l-am luat de la un fin de a unui unchi de al meu si avea direct windows-ul pus pe el.
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
sebisebi123 is offline   Reply With Quote
Old 22.12.2016, 20:30   #19
sebisebi123
RPC Member
 
Join Date: 20.12.2016
Age: 19
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default Re: Grand Theft auto V

Am închis și aplicațiile nefolositoare din startup și în task manager nu îmi arata ceva neapărat care consuma mult.. dar și în Windows, laptop-ul rulează greu. Gen stau mult pana se deschide o aplicație. Durează mult și pana deschid "this pc" sau task manager.. o sa ii schimb Windows-ul și revin cu edit
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
sebisebi123 is offline   Reply With Quote
Old 23.12.2016, 00:14   #20
konstantine
RPC Gold Member
 
konstantine's Avatar
 
Join Date: 27.09.2012
Posts: 410
Thanks: 670
Thanked 381 Times in 213 Posts
Send a message via Skype™ to konstantine
Default Re: Grand Theft auto V

Ar putea chiar hdd-ul să fie cauza problemei.Chiar am avut la reparat un laptop cq58 cu aceeași problemă.Am inlocuit hdd (dupa ce l-am diagnosticat in prealabil) , un win. fresh si e ca nou.Una dintre cauzele care duc la deteriorarea hdd-urilot de la laptop , este miscatul de colo , colo cu laptopul pornit.
__________________
Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”
konstantine is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DemonicMU Season 6 Episode 3 Grand Opening OFWako Jocuri PC 0 06.03.2016 00:48
Prelungitor auto c0my Suport Tehnic 4 23.10.2014 02:07
Proiectare auto yoben2q2q CAD / Mecanica 5 07.01.2014 01:00
Înmatriculare auto. alexealexy Auto / Moto / Velo 4 29.03.2013 20:34
auto cad nirolf CAD / Mecanica 3 28.06.2011 21:45

 
Advertisement




camere foto digitale

aparate foto digitale


Partner Links
Sabitech Media - dezvoltare web, servicii media

RSP Forum - sateliti.info
Comunitate Satelitara






All times are GMT +2. The time now is 14:16.


Powered by vBulletin® - © Jelsoft Enterprises Ltd.
~ Copyright © 2007-2015 Romanian PC Forum ~
Toate drepturile rezervate

Romanian Sattelites Provider Wi-Fi Magazin