Romanian PC Forum Sabitech Media - web design, gazduire web, promovare, seo, logo design si branding


Go Back   Romanian PC Forum > Software > Grafica

Grafica Photoshop, 3DMax, Corel, efecte si randari, galerii virtuale, totul in domeniu...


Reply
 
Thread Tools
Old 02.04.2012, 20:31   #1
alexealexy
RPC Expert Member
 
alexealexy's Avatar
 
Join Date: 23.02.2011
Location: Mangalia
Age: 32
Posts: 560
Thanks: 93
Thanked 188 Times in 131 Posts
Default Exista asa ceva?

Salut...

in ultimu timp imi tot sta gandu la ceva....

daca pot face, si anume.... dintr-o poza mai mica...nush de exemplu asta..



sa pot creste numarul de pixeli (cred..)

adica sa o aduc la o rezolutie mai mare..... nu de 128x128....

nush'... sper ca ati inteles ce am zis....
sau la ate poze.. cand dau zoom sa nu se vada asa oribill.... oricum.. cred ca e stupid.. si nu e asa ceva ((
__________________
[PC Specs]
╔►Procesor : AMD Phenom II X4 955 B.E
╠►Placa De Baza : Gigabyte GA-970A-D3
╠►Memoria Ram : 2x2GB Corsair DDR3 1600MHz
╠►Hard Disk : Western Digital Blue 1TB
╠►Placa Video : Sapphire Radeon HD 7750
╠►Sursa : ATX Delux, 450W
╠►Monitor : LED AOC 18.5
╚►O.S : Windows 8 64 Bit
alexealexy is offline   Reply With Quote
Old 02.04.2012, 20:36   #2
Alin99
RPC Gold Member
 
Alin99's Avatar
 
Join Date: 12.11.2010
Location: somewhere in world
Posts: 4,503
Thanks: 5,625
Thanked 3,500 Times in 2,047 Posts
Default Re: Exista asa ceva?

Vezi aici:

http://www.rpc-forum.ro/showthread.p...7211#post27211
__________________
TOSHIBA LED TV 43" 4K
VU+SOLO2 , VU+SOLO4K , Prime focus 1.80m,offset 1.30m,offset 1.00m
Multifeed 42E,28.2E,19.2E,16E,13E,9E,1W,5W DiSEqC Multimode Switch 8in+1 EMP - Centauri
Alin99 is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Alin99 For This Useful Post:
alexealexy (02.04.2012)
Old 02.04.2012, 20:44   #3
alexealexy
RPC Expert Member
 
alexealexy's Avatar
 
Join Date: 23.02.2011
Location: Mangalia
Age: 32
Posts: 560
Thanks: 93
Thanked 188 Times in 131 Posts
Default Re: Exista asa ceva?

Hmm.. e ceva de capul lui.. daca mai ai ceva de genu poti sa imi mai dai
__________________
[PC Specs]
╔►Procesor : AMD Phenom II X4 955 B.E
╠►Placa De Baza : Gigabyte GA-970A-D3
╠►Memoria Ram : 2x2GB Corsair DDR3 1600MHz
╠►Hard Disk : Western Digital Blue 1TB
╠►Placa Video : Sapphire Radeon HD 7750
╠►Sursa : ATX Delux, 450W
╠►Monitor : LED AOC 18.5
╚►O.S : Windows 8 64 Bit
alexealexy is offline   Reply With Quote
Old 02.04.2012, 21:11   #4
Alin99
RPC Gold Member
 
Alin99's Avatar
 
Join Date: 12.11.2010
Location: somewhere in world
Posts: 4,503
Thanks: 5,625
Thanked 3,500 Times in 2,047 Posts
Default Re: Exista asa ceva?

Daca sti sa il folosesti este ceva de el, vezi ca, am pus si un mic tutorial cum sa procedezi.
__________________
TOSHIBA LED TV 43" 4K
VU+SOLO2 , VU+SOLO4K , Prime focus 1.80m,offset 1.30m,offset 1.00m
Multifeed 42E,28.2E,19.2E,16E,13E,9E,1W,5W DiSEqC Multimode Switch 8in+1 EMP - Centauri
Alin99 is offline   Reply With Quote
Old 02.04.2012, 21:21   #5
alexealexy
RPC Expert Member
 
alexealexy's Avatar
 
Join Date: 23.02.2011
Location: Mangalia
Age: 32
Posts: 560
Thanks: 93
Thanked 188 Times in 131 Posts
Default Re: Exista asa ceva?

stiu ) m-am prins dinainte e super programul
__________________
[PC Specs]
╔►Procesor : AMD Phenom II X4 955 B.E
╠►Placa De Baza : Gigabyte GA-970A-D3
╠►Memoria Ram : 2x2GB Corsair DDR3 1600MHz
╠►Hard Disk : Western Digital Blue 1TB
╠►Placa Video : Sapphire Radeon HD 7750
╠►Sursa : ATX Delux, 450W
╠►Monitor : LED AOC 18.5
╚►O.S : Windows 8 64 Bit
alexealexy is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to alexealexy For This Useful Post:
Alin99 (02.04.2012)
Old 02.04.2012, 23:28   #6
bogdan
RPC Super Moderator
 
bogdan's Avatar
 
Join Date: 26.06.2010
Posts: 5,349
Thanks: 5,862
Thanked 7,861 Times in 3,997 Posts
Default Re: Exista asa ceva?

Nu poti mari rezolutia unei imagini digitale fara a pierde semnificativ din calitate. Poti in schimb sa faci niste smecherii de gen marire cu interpolare a pixelilor, apoi sa reduci pixelizarea imaginii aplicand un filtru de blur si in final sa incerci sa corectezi cat de cat blur-ul umbland la sharpness. Rezultatul nu e nicidecum similar cu o poza facuta pe rezolutie mare, dar e cat de cat un compromis OK...

Uite-ti blonda marita de 100 de ori (128x128 -> 1280x1280):

smile-girl-blonde.jpg


Procedura (folosind gimp - e un program free).

1) scale image cu interpolare cubica
2) reducerea pixelizarii cu un filtru de gaussian blur
3) unsharp

P.S. Nu sunt nici pe departe un "pro" in prelucrare de imagini. Sper sa nu rada de mine vreun photoshop-ist experimentat
__________________
CHIAR Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
bogdan is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to bogdan For This Useful Post:
Alin99 (02.04.2012), AnbuBlack (03.04.2012)
Old 03.04.2012, 00:02   #7
alexealexy
RPC Expert Member
 
alexealexy's Avatar
 
Join Date: 23.02.2011
Location: Mangalia
Age: 32
Posts: 560
Thanks: 93
Thanked 188 Times in 131 Posts
Default Re: Exista asa ceva?

Mersi... dar raman la chestia data de @Alin99 . a ta ma


(blonda..... era doar o imagine oarecare ... ) )
__________________
[PC Specs]
╔►Procesor : AMD Phenom II X4 955 B.E
╠►Placa De Baza : Gigabyte GA-970A-D3
╠►Memoria Ram : 2x2GB Corsair DDR3 1600MHz
╠►Hard Disk : Western Digital Blue 1TB
╠►Placa Video : Sapphire Radeon HD 7750
╠►Sursa : ATX Delux, 450W
╠►Monitor : LED AOC 18.5
╚►O.S : Windows 8 64 Bit
alexealexy is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to alexealexy For This Useful Post:
Alin99 (03.04.2012)
Old 03.04.2012, 14:07   #8
alexealexy
RPC Expert Member
 
alexealexy's Avatar
 
Join Date: 23.02.2011
Location: Mangalia
Age: 32
Posts: 560
Thanks: 93
Thanked 188 Times in 131 Posts
Default Re: Exista asa ceva?

APROPO :d

revin din nou....

de data asta am nevoie de asa ceva.....

daca exista pentru filme... adica dintr-un clip.. nush sa faca sa se vada mai bine


orice a jutor e bine primit
__________________
[PC Specs]
╔►Procesor : AMD Phenom II X4 955 B.E
╠►Placa De Baza : Gigabyte GA-970A-D3
╠►Memoria Ram : 2x2GB Corsair DDR3 1600MHz
╠►Hard Disk : Western Digital Blue 1TB
╠►Placa Video : Sapphire Radeon HD 7750
╠►Sursa : ATX Delux, 450W
╠►Monitor : LED AOC 18.5
╚►O.S : Windows 8 64 Bit
alexealexy is offline   Reply With Quote
Old 03.04.2012, 14:31   #9
Alin99
RPC Gold Member
 
Alin99's Avatar
 
Join Date: 12.11.2010
Location: somewhere in world
Posts: 4,503
Thanks: 5,625
Thanked 3,500 Times in 2,047 Posts
Default Re: Exista asa ceva?

Faci clik pe change quality ( la yotube ) si setezi rezolutia : 240-480-720 sau..auto.
__________________
TOSHIBA LED TV 43" 4K
VU+SOLO2 , VU+SOLO4K , Prime focus 1.80m,offset 1.30m,offset 1.00m
Multifeed 42E,28.2E,19.2E,16E,13E,9E,1W,5W DiSEqC Multimode Switch 8in+1 EMP - Centauri
Alin99 is offline   Reply With Quote
Old 03.04.2012, 14:33   #10
alexealexy
RPC Expert Member
 
alexealexy's Avatar
 
Join Date: 23.02.2011
Location: Mangalia
Age: 32
Posts: 560
Thanks: 93
Thanked 188 Times in 131 Posts
Default Re: Exista asa ceva?

nu... program ) chestia cu "IUTUB".. cu change quality o stiu..... dar ma refer la un clip din PC meu...
__________________
[PC Specs]
╔►Procesor : AMD Phenom II X4 955 B.E
╠►Placa De Baza : Gigabyte GA-970A-D3
╠►Memoria Ram : 2x2GB Corsair DDR3 1600MHz
╠►Hard Disk : Western Digital Blue 1TB
╠►Placa Video : Sapphire Radeon HD 7750
╠►Sursa : ATX Delux, 450W
╠►Monitor : LED AOC 18.5
╚►O.S : Windows 8 64 Bit
alexealexy is offline   Reply With Quote
Old 03.04.2012, 15:08   #11
Alin99
RPC Gold Member
 
Alin99's Avatar
 
Join Date: 12.11.2010
Location: somewhere in world
Posts: 4,503
Thanks: 5,625
Thanked 3,500 Times in 2,047 Posts
Default Re: Exista asa ceva?

Poti incerca cu BsPlayer sa ii dai force ratio de 16:10.
__________________
TOSHIBA LED TV 43" 4K
VU+SOLO2 , VU+SOLO4K , Prime focus 1.80m,offset 1.30m,offset 1.00m
Multifeed 42E,28.2E,19.2E,16E,13E,9E,1W,5W DiSEqC Multimode Switch 8in+1 EMP - Centauri
Alin99 is offline   Reply With Quote
Old 03.04.2012, 17:18   #12
sdw
RPC Gold Member
 
Join Date: 02.03.2011
Age: 42
Posts: 978
Thanks: 20
Thanked 1,091 Times in 583 Posts
Default Re: Exista asa ceva?

Oricat ai incerca, nu ai cum sa maresti rezolutia unei poze/film. Pur si simplu nu exista date suficiente in poza aia sa completezi lipsurile.
__________________
E bine să ai mintea deschisă, dar nu aşa deschisă īncāt să-ţi cadă creierul.
sdw is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sdw For This Useful Post:
XVanish (03.04.2012)
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Advertisement




camere foto digitale

aparate foto digitale


Partner Links
Sabitech Media - dezvoltare web, servicii media

RSP Forum - sateliti.info
Comunitate Satelitara






All times are GMT +2. The time now is 04:26.


Powered by vBulletin® - © Jelsoft Enterprises Ltd.
~ Copyright © 2007-2015 Romanian PC Forum ~
Toate drepturile rezervate

Romanian Sattelites Provider Wi-Fi Magazin