Romanian PC Forum Sabitech Media - web design, gazduire web, promovare, seo, logo design si branding


Go Back   Romanian PC Forum > Forum General > TV-Radio & Satelit

TV-Radio & Satelit TV/Radio pe cablu sau via satelit, receptii, receivere, cam tot ce cuprind aceste domenii.


Reply
 
Thread Tools
Old 25.08.2016, 08:23   #81
Alin99
RPC Gold Member
 
Alin99's Avatar
 
Join Date: 12.11.2010
Location: somewhere in world
Posts: 4,424
Thanks: 5,423
Thanked 3,385 Times in 1,992 Posts
Default Re: Televizor LED Sharp Smart TV LC40CFE6242E

horatyu ti-am spus si dincolo:
"Listele de canale sunt personalizate pe fiecare tv in parte, nu poti pune decat o lista de canale de la un alt tv identic cu al tau."
Din pacate pe aici doar modelul descris in topic.
__________________


Alin99 is offline   Reply With Quote
Old 29.10.2016, 20:52   #82
CiaoCiao
RPC Beginner
 
Join Date: 29.10.2016
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Televizor LED Sharp Smart TV LC40CFE6242E

Salut tuturor!

Am si eu un asemenea televizor si ma intrebam daca cineva stie cum se sterge o inregistrare facuta pe stick-ul USB?

De asemenea, din motive necunoscute, televizorul imi marcheaza anumite canale (Rai 1, VH1, Diva, etc.) ca si cum ar fi codate, desi ele nu sunt. Mi se intampla atat pe tunerul TV (am cablu de la RDS) cat si pe cel de satelit. Problema e ca, din aceasta cauza, nu pot inregistra nimic de pe aceste posturi, desi le pot vizualiza fara probleme.
Am facut si un test cu un receiver de satelit extern si apoi cu un alt televizor (Philips), iar posturile respective nu au fost marcate ca si codate.
Aveti si voi aceiasi problema? Cunoasteti cumva vreo solutie?

Quote:
Originally Posted by Alin99 View Post
Am gasit, dar nu este nimic acolo ce ma intereseaza, pentru cine are nevoie:
Service mode pentru Sharp by UMC : Menu 1 1 4 7
Multumesc! Ai idee unde as putea sa ma uit ca sa gasesc orele de functionare ale televizorului?

Quote:
Originally Posted by bogdanp View Post
Iluminarea ecranului este VARZA, nu este uniforma si este extrem de deranjata.
Am o problema similara, dar mai putin accentuata. La mine nu e deranjant, se observa doar la o imagine uniforma. Din cate am vazut pe youtube, acelasi lucru se intampla si la alte modele Sharp.

---------- Post added at 19:52 ---------- Previous post was at 19:47 ----------

Quote:
Originally Posted by Alin99 View Post

Si acum despre partea de receptie satelit configurare si receptie Astra 19,2E fotografiile spun totul:

IMG_20160116_230731.jpg
Un instalator de antene satelit m-a ajutat astazi sa configurez televizorul si mi-a recomandat ca la Mod Scanare sa selectez Retea, astfel televizorul isi va updata schimbarile de frecventa ale canalelor direct din satelit.
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!

Last edited by AnbuBlack; 29.10.2016 at 21:57.
CiaoCiao is offline   Reply With Quote
Old 30.10.2016, 13:37   #83
CiaoCiao
RPC Beginner
 
Join Date: 29.10.2016
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Televizor LED Sharp Smart TV LC40CFE6242E

As mai avea o curiozitate: care este refresh rate-ul al acestui televizor? Ce inseamna Active Motion 400? Multumesc!
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
CiaoCiao is offline   Reply With Quote
Old 30.10.2016, 16:36   #84
Alin99
RPC Gold Member
 
Alin99's Avatar
 
Join Date: 12.11.2010
Location: somewhere in world
Posts: 4,424
Thanks: 5,423
Thanked 3,385 Times in 1,992 Posts
Default Re: Televizor LED Sharp Smart TV LC40CFE6242E

Active Motion 400 este rata de refresh, ai facut ultimul update V1.15? daca da, nu ar trebui sa ai problemele de mai sus, daca nu l-ai facut il gasesti pe pagina producatorului in partea stanga:
http://www.sharp.eu/av/product/6240-...40cf6242eb03f/
__________________


Alin99 is offline   Reply With Quote
Old 30.10.2016, 20:26   #85
CiaoCiao
RPC Beginner
 
Join Date: 29.10.2016
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Televizor LED Sharp Smart TV LC40CFE6242E

Quote:
Originally Posted by Alin99 View Post
Active Motion 400 este rata de refresh
Conform tabelului din acest link, rata de refresh pt acest televizor nu ar fi mai mare de 60Hz: http://forum.setcombg.com/sharp-%D1%...%D0%B8-15.html
Ca sa fiu sigur, le-am scris celor de la Sharp. Astept raspunsul lor.

Quote:
Originally Posted by Alin99 View Post
ai facut ultimul update V1.15?
Am avut V1.15, simptomele erau aceleasi. Televizorul tau se comporta altfel?
Telecomanda nu mai functiona corespunzator dupa instalarea V1.15, asa ca la recomandarea celor de la service am trecut la V1.10. Apoi, citind acest topic, am aflat ca ar fi trebuit sa primesc o telecomanda noua, asa ca le-am trimis mail
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
CiaoCiao is offline   Reply With Quote
Old 31.10.2016, 20:01   #86
CiaoCiao
RPC Beginner
 
Join Date: 29.10.2016
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Televizor LED Sharp Smart TV LC40CFE6242E

Conform acestui site, refresh rate-ul acestui televizor este de 60Hz: http://www.displayspecifications.com/en/model/8319350
Astept in continuare un raspuns din partea celor de la Sharp, desi lucrurile par a fi deja destul de clare
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
CiaoCiao is offline   Reply With Quote
Old 01.11.2016, 15:06   #87
Alin99
RPC Gold Member
 
Alin99's Avatar
 
Join Date: 12.11.2010
Location: somewhere in world
Posts: 4,424
Thanks: 5,423
Thanked 3,385 Times in 1,992 Posts
Default Re: Televizor LED Sharp Smart TV LC40CFE6242E

Quote:
Originally Posted by CiaoCiao View Post
Conform tabelului din acest link, rata de refresh pt acest televizor nu ar fi mai mare de 60Hz: http://forum.setcombg.com/sharp-%D1%...%D0%B8-15.html
Ca sa fiu sigur, le-am scris celor de la Sharp. Astept raspunsul lor.



Am avut V1.15, simptomele erau aceleasi. Televizorul tau se comporta altfel?
Telecomanda nu mai functiona corespunzator dupa instalarea V1.15, asa ca la recomandarea celor de la service am trecut la V1.10. Apoi, citind acest topic, am aflat ca ar fi trebuit sa primesc o telecomanda noua, asa ca le-am trimis mail
In acest caz ai un tv cu, un alt tip de telecomanda iar versiunea V1.15 nu te ajuta deloc,daca, reusesti sa faci rost de telecomanda care ar trebui,atunci poti trece la V1.15 si vei observa diferentele.

Cat despre rata de refresh intradevar este de 60Hz dar cu ajutorul Active Motion 400 se produce un fake refresh rate,ca, sa poti intelege exact trebuie sa ai 2 tv-uri, unul cu o rata de refresh de 60Hz si atat,fara alte brizbizuri adaugate pentru a imbunatati calitatea imaginii si sharp-ul tau,abia atunci vei intelege si vei observa diferentele intre cele 2 imagini,practic se aplica acelasi principiu ca, la upscalarea unui film nativ SD ridicat la HD ready sau full HD, practic un fals,dar cel putin vezi filmul respectiv HD,ma rog, sunt mult prea multi termeni de explicat,iar mai simplu de atat nu am cum sa iti explic.
__________________


Alin99 is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Alin99 For This Useful Post:
bogdan (03.11.2016)
Old 05.11.2016, 13:52   #88
CiaoCiao
RPC Beginner
 
Join Date: 29.10.2016
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Televizor LED Sharp Smart TV LC40CFE6242E

Multumesc, am luat legatura cu service-ul Sharp si se pare ca un update corect se face cautand serial number-ul si nu modelul televizorului: http://www.sharp.eu/av/?s=LC40CFE6242E
Introducand serialul meu, intr-adevar, mi-a aparut varianta de software V1.10, cu care telecomanda pe care o am se intelege bine.

Reuseste cineva sa inregistreze de pe posturi precum Comedy Central, Paramount Channel, Rai 1, VH1, Nat Geo HD? La mine sunt marcate ca si cum ar fi criptate, desi le vad fara probleme.

De asemenea: stiti cumva cum se sterge o inregistrare facuta pe USB folosind doar televizorul?
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
CiaoCiao is offline   Reply With Quote
Old 05.11.2016, 16:31   #89
Alin99
RPC Gold Member
 
Alin99's Avatar
 
Join Date: 12.11.2010
Location: somewhere in world
Posts: 4,424
Thanks: 5,423
Thanked 3,385 Times in 1,992 Posts
Default Re: Televizor LED Sharp Smart TV LC40CFE6242E

Gasesti detalii in manual despre inregistrari,stergeri etc.
http://www.sharp.eu/av/product/6240-...40cf6242eb03f/

---------- Post added at 16:31 ---------- Previous post was at 16:10 ----------




Eu unul nu inteleg de ce pui aceleasi intrebari pe 2 forumuri cand primesti exact aceleasi raspunsuri...cestmoi dincolo ciaociao aici...
__________________


Alin99 is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Alin99 For This Useful Post:
bogdan (05.11.2016)
Old 05.11.2016, 19:23   #90
CiaoCiao
RPC Beginner
 
Join Date: 29.10.2016
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Televizor LED Sharp Smart TV LC40CFE6242E

Multumesc, din pacate in manual nu scrie nimic despre cum sa stergi o inregistrare :/
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
CiaoCiao is offline   Reply With Quote
Old 15.12.2016, 22:19   #91
Rapy
RPC Beginner
 
Join Date: 12.12.2016
Age: 43
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Televizor LED Sharp Smart TV LC40CFE6242E

Salutare !
Sunt nou pe forum si debutez cu intrebari :
Cum arata telecomanda noua ( cea care merge cu softul 1.15 ) ? trebuie sa o livreze cei de la service sau trebuie cumparata separat?
( nu pot face nici eu update numai la v1.10 )
Ce este BBC proxy din service menu /general settings ?
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
Rapy is offline   Reply With Quote
Old 29.12.2016, 18:22   #92
Alin99
RPC Gold Member
 
Alin99's Avatar
 
Join Date: 12.11.2010
Location: somewhere in world
Posts: 4,424
Thanks: 5,423
Thanked 3,385 Times in 1,992 Posts
Default Re: Televizor LED Sharp Smart TV LC40CFE6242E

Rapy,telecomanda care functioneaza cu softul V1.15 se livreaza o data cu Tv-ul,din pacate sa renuntat la acel model si acum sunt doar cele ce functioneaza cu softul V1.10,telecomanda "buna" a fost livrata o data cu primul lot de Tv-uri sharp, eu fiind posesorul uneia dintre ele,in meniul service nu ai ce sa cauti decat doar daca vrei sa salvezi lista de programe si sa o modifici dupa cerintele tale, restul chiar nu ai de ce sa te amesteci nefiind in domeniu, nu are relevanta pentru tine.
CiaoCiao clona Cestmoi de pe alt forum, sunet DTS functioneaza perfect,la fel ca, si restul functiilor de care te vaiti ca, nu merg,am facut un test si am urcat pe youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=5zv1Ocn_Kdg

__________________


Alin99 is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Alin99 For This Useful Post:
konstantine (29.12.2016), Rapy (31.12.2016)
Old 03.01.2017, 19:40   #93
cestmoi
RPC Beginner
 
cestmoi's Avatar
 
Join Date: 03.01.2017
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

@Alin99
Salut, observ ca doresti sa stai de vorba cu mine, asadar: DTS nu functioneaza pe acest televizor, pana si cei de la service ti-au zis sa returnezi aparatul. In clipul urcat de tine ai uitat sa mentionezi ca ai folosit un media player extern care a facut decodarea DTS in locul televizorului. Asadar, testul tau e nul. Cat despre celelalte probleme (tv-ul care se blocheaza singur fara motiv, imposibilitatea de a sterge o inregistrare de pe USB, imposibilitatea de a inregistra de pe multe din posturile la liber, etc.) nu numai ca se verifica dar afecteaza si alte modele, cum ar fi LC-43CFE6352E (care, printre altele, are aceiasi problema cu DTS).

@Rapy:
Daca ai probleme cu telecomanda s-ar putea sa nu ai versiunea corecta de soft. Versiunea 1.15 nu este potrivita pentru toate televizoarele Sharp LC-40CFE6242E. Poti verifica urmand acesti pasi:
1) Noteaza pe o hartie Serial No de pe eticheta din spatele televizorului (imagine aici: http://live-umc.pantheon.io/wp-conte.../img/label.png).
2) Intra pe acest site: http://www.sharp.eu/av/product/6240-...40cf6242eb03f/
3) Introdu Serial No in partea de jos a paginii, unde scrie "Please enter serial number".
4) Apasa pe ENTER si se va afisa ultima versiune de soft pentru televizorul tau.
Multa bafta!
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
cestmoi is offline   Reply With Quote
Old 08.01.2017, 16:56   #94
Rapy
RPC Beginner
 
Join Date: 12.12.2016
Age: 43
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Televizor LED Sharp Smart TV LC40CFE6242E

@cestmoi
am verificat inainte si pt seria mea nu este numai 1.10
nu am probleme cu telecomanda dar ma deranjeaza partea cu dts-ul si altele care nu functioneaza , am crezut ca telecomanda se poate schimba sau cumpara

Calitatea imaginii si sunetului sunt bune dar ca si smart tv nu recomand (deci vreo 300-400 sunt cheltuiti degeaba

Am achizitionat un tv box android ( KII Pro dvb ) care face treaba smart-ului si nu imi mai bat capul cu tv-ul pt ca este folosit doar ca si monitor .
Toate cele bune !
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
Rapy is offline   Reply With Quote
Old 25.06.2017, 16:32   #95
zoolee
RPC Beginner
 
Join Date: 25.06.2017
Age: 42
Posts: 7
Thanks: 4
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Re: Televizor LED Sharp Smart TV LC40CFE6242E

Buna ziua ieri am cumparat tv-ul LED Sharp 101 cm (40") LC40CFE6242E, .Vrea sa montez pe perete si nu stiu ce tip de suport ar trebui sa cumper ,ar merge cu vesa 200x200 sau numai 400x200 ?
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
zoolee is offline   Reply With Quote
Old 25.06.2017, 17:25   #96
Alin99
RPC Gold Member
 
Alin99's Avatar
 
Join Date: 12.11.2010
Location: somewhere in world
Posts: 4,424
Thanks: 5,423
Thanked 3,385 Times in 1,992 Posts
Default Re: Televizor LED Sharp Smart TV LC40CFE6242E

Alege:

https://www.emag.ro/suport-tv-ldk-lc...ectro-template



https://www.emag.ro/suport-tv-de-per.../pd/D0J4RBBBM/
__________________


Alin99 is offline   Reply With Quote
Old 26.06.2017, 06:39   #97
zoolee
RPC Beginner
 
Join Date: 25.06.2017
Age: 42
Posts: 7
Thanks: 4
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Re: Televizor LED Sharp Smart TV LC40CFE6242E

Mersi mult🙂

---------- Post added at 06:39 ---------- Previous post was at 05:43 ----------

Linkul download nu mai este activ
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
zoolee is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to zoolee For This Useful Post:
Alin99 (26.06.2017)
Old 26.06.2017, 12:36   #98
Alin99
RPC Gold Member
 
Alin99's Avatar
 
Join Date: 12.11.2010
Location: somewhere in world
Posts: 4,424
Thanks: 5,423
Thanked 3,385 Times in 1,992 Posts
Default Re: Televizor LED Sharp Smart TV LC40CFE6242E

Pentru update software Sharp lc-40cfe6242e foloseste acest link:
http://www.sharp.eu/av/de/product/62...cf6242eb03f-2/
__________________


Alin99 is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Alin99 For This Useful Post:
zoolee (27.06.2017)
Old 27.06.2017, 08:48   #99
zoolee
RPC Beginner
 
Join Date: 25.06.2017
Age: 42
Posts: 7
Thanks: 4
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Re: Televizor LED Sharp Smart TV LC40CFE6242E

Procedura asta este ?
Pentru instalare trebuiesc urmati urmatorii pasi:
1. Se descarca arhiva din link-ul atasat.
2. Se dezarhiveaza fisierul primit .
3. Se formateaza stik-ul de memorie si apoi se copieaza cele 2 fisiere
dezarhivate. Atentie pe stick trebuie sa fie doar cele 2 fisiere fara alte
foldere sau fisiere.
4. Se scoate televizorul din priza, se introduce in portul usb stik-ul
de memorie si apoi se alimenteaza televizorul.
5. Pe ecran apare statusul instalarii, la final trebuie scos stik-ul si
apoi din priza conform mesajului afisat. Atentie, procesul de upgrade nu
trebuie intrerupt pana nu ajunge la final.
6. Televizorul va porni cu noul soft si necesita instalarea initiala.
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
zoolee is offline   Reply With Quote
Old 27.06.2017, 16:16   #100
zoolee
RPC Beginner
 
Join Date: 25.06.2017
Age: 42
Posts: 7
Thanks: 4
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Re: Televizor LED Sharp Smart TV LC40CFE6242E

Televizorul nu gaseste canalele analog ,numai canalele digital ,am nextgen !
exista ceva solutie pentru problema asta ?
__________________
Imi place Romanian PC Forum - www.rpc-forum.ro!
zoolee is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
instalare net pe smart tv mircea2 Retelistica si Internet 6 11.02.2015 19:06
Sharp prezinta Free-Form Display COMAN DINU-VICE Dispozitive Mobile 0 19.06.2014 23:25
Noutati TV- Sharp UQ 10 COMAN DINU-VICE IT&C News 1 01.04.2014 13:21
VIDEO GENIAL! Şeful de la INS care se ocupa de Recensământ, beat mort la televizor sdw Offtopic 3 14.11.2011 12:30
vodafone smart 90€ maximteodor Dispozitive Mobile 1 04.07.2011 02:37

 
Advertisement




camere foto digitale

aparate foto digitale


Partner Links
Sabitech Media - dezvoltare web, servicii media

RSP Forum - sateliti.info
Comunitate Satelitara






All times are GMT +2. The time now is 00:59.


Powered by vBulletin® - © Jelsoft Enterprises Ltd.
~ Copyright © 2007-2015 Romanian PC Forum ~
Toate drepturile rezervate

Romanian Sattelites Provider Wi-Fi Magazin